Tuesday, March 1, 2011

♥ Lucky Draw Ratu Tupperware ♥

Lucky Draw???
wah2x....yaya suka tupperware...
tupperware ni bagus tau kawan-kawan...
yang paling best nyer tahan lama la....
pastu kalau pecah ke kan...
boleh diganti dengan yang baru dengan syarat bawak bekas yang pecah tu...
kat rumah banyak bekas2 tupperware k....
dulu masa sekolah pun bawak botol air tupperware....
boleh dikatakan 
1 family la pakai bekas tupperware....
anak kakak yaya pun pakai botol susu tupperware...
so, that why la yaya nak masuk contest ni tau....
sebab tupperware ni bagus n puas hati bila dipakai
sape2 yang nak masuk 
sila klik di bawah
kalau menang boleh dapat tupperware yer kawan2....
cepat2 tarikh last die sampai 7 march 2011 ni jer....
cepat yer...

special tag 4 :
kak ziela
kak ella
kak eilah

♥ u'll

No comments: