Friday, March 11, 2011

thanx u doc!!!!

Hari ni blog di conteng coz nak wish very2 thanx you to Dr aminuddin coz 
beli kan aku buku novel...
tq coz beli kan walau pun doc x minat pun novel bahasa melayu cintan cintun ni...
sangat terharu coz doc berusaha carikan kat pesakit doc ni...
pesakit doc ni memang dah sampai putus asa mencari novel ni tau...
coz cari kat MPH dah habis, cari kat GRAMEDIA pun dah habis...
doc, tuhan jer dapat membalas jasa baik doc kat pesakit doc ni..
sangat2 terharu..ni..
bukan ape, sebelum ni kan doc nasihat kan supaya baca buku ilmiah,fakta
dan yang memberi ilmu dan pengetahuan..
xsangka doc beli kan jugak buku ni...
tq doktor!!!
macam2 bookstore dah cari tapi xjumpe jugak...
tq doc tolong belikan...
tq tolong carikan...
tq coz kasi novel tu sebagai hadiah....
tq coz untuk segala nya...
doc terbaik!!!!!
wink2x....
akhirnya novel ni jadi jugak milik aku,,....yeaaaahhaaaa!!!1

4 comments:

Jilah said...

tima kasih doc... klu x, sy asyik dengar dia sebut pasal buku ni jer... ahaks... jgn mare yer yaya...

SuTeRa said...

hahahahha...
selagi xdpt..itu jela yg saya sebut2..hahaha...seb bek akak tahan telinga dok dgr..hahaha

~eRna daRL!ng~ said...

~dah abes baca tat novel..wat la sipnosis..nak gak tahu isi cerita novel tuh...~

SuTeRa said...

huhuhuhu..erna xabiz lagi la..xsempat...
ingat kan weekend ni dpt bc...tgk2 kn keje lak..huhuhu