Thursday, March 10, 2011

beberapa hari...

hanya beberapa hari jer lagi...
aku xtau la macam mana nak berhadapan dengan nya...
oh, no no no...
pliz la...
macam mana yer nanti??
hari tu dah macam ada persengketaan jer...
untuk beberapa hari akan datang ni macam mana la plak kan...
aku kena bersedia dari segi mental dan fizikal...
andai xdapat...
aku pun xtau nak buat apa dah....
aku tau mesti nnt ada yang masih berdendam...
what the hell, man.....
calm down yaya,
jangan pikir paper dah...
lupa kan jer, just wait and see apa akan jadi nanti....
hope ada perubahan 
akan datang nanti...
hope benda  yang dah lepas di lupakan jela...

No comments: