Tuesday, March 22, 2011

menci & benci

wwwuwuuaaarrrggghhhh....
tolong kawan2 aku dah xde idea nak tulis apa dalam log ni...
dah banyak aku tulis sume nyer x publish pun...aku jadi kan draft jer....
nape ni...adoiiiii...
aku punya la semangat nak tulis mcm2,last2 bila dah siap tulis
then aku baca balik tgk2 xbest...
aaarrrgggghhhh...
blog x di update...aku xnak blog bersawang....
mana idea ni...
hilangkah sudah....huhuhuhuhu....
ttttooooooolllllooonnnggggggggggggggggggggggggggggggg!!!!!!!


3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

kamu, bila dah tulis, publish ja. mana tau tak besh bagi kamu, besh bagi orang len? ;)

stokinbusuk said...

buat je blog baru dik... tak kuasa stress kerana pekara tu.. takpun kami tolong bakorkan aje komputer depan nun...

SuTeRa said...

FRAME+LENSES
huhuhuhu..tkt org menyampah tgk entri xbest...

KAK STOKINBUSUK
kite bako je sume pc yg ade tue...