Monday, February 28, 2011

Gift to give contest...


wahhhhh....hari bukak blog kak ziela tgk ade 1 contest....
memang yaya nak masuk sebab yaya sangat suka membaca....
tapi baca novel jela...
kali ni yaya pertaruh kan novel bertajuk
"andai itu takdir nya"

Sinopsis
Aleya, seorang gadis yang cantik dan berlatarbelakangkan keluarga sederhana, dalam diam menyimpan perasaan pada seorang anak tokoh korporat yang ternama yang juga merupakan rakan sekuliahnya di universiti di United Kingdom, Syed Adam Aizril. Syed Adam Aizril, wajahnya yang tampan menjadikan dia kegilaan ramai gadis. Limpahan kemewahan meletakkan ego dan kesombongan di singgahsana yang paling tinggi. Mentalitinya yang mementingkan darjat dan kedudukan telah menutup pintu hatinya untuk mendengar bicara hatinya sendiri yang pada ketika telah mula ada getaran buat Aleya.
Cinta...cinta telah menjadikan Aleya, gadis yang pendiam dan berperibadi sederhana, seorang yang kuat, tabah, tegas dan berani, walau dalam hatinya penuh cinta dan kasih.
Cinta...cinta telah mengubah Syed Aizril yang ego dan sombong kepada seorang yang sangat menghargai cinta dan kasih sayang....




 so, yaya sangat mengesyor kan anda membaca buku ni...best sangat.....
baca sekali nak baca lagi....
dulu masa yaya jadi guru sandaran,yaya ternampak cikgu sorang tu baca novel tu...then saya
mencuba nasib nak try baca n pinjam novel tu...
tengok2 die kasi...
hati bukan kepalang la...
balik rumah dapat la baca buku ni...tapi yang x sangka giler....
tengah2 membaca tu,,,
bole pulak mengalir air mata aku ni...wuuuuaaarrggghhhhhh....
rugi sape x baca buku ni....
then kalo DR.ZiLA xpenah baca buku ni lagi...meh la beli buku ni...best....
hari ni contest ni last....
tapi xpe...
masih mencuba naseb.....
kalau ini takdirnya....
yaya boleh menang la kan....
 so sape2 yang berminat nak masuk contes ni gi la blog DR.ZiEla  (klik disini)
tarikh tutup 28 Februari 2011 yer,....
kalau yaya menang,yaya teringin sangat nak novel
DOKTOR CINTA

dah lama cari...
xjumpe2 pun....huhuhu..
sangat sedih....

No comments: