Thursday, February 17, 2011

saya suka bergambo....

bila cakap pasal gambar...
wah sangat suka bergambar...tapi xdela niat sampai nak jadi model kan...
suka2 jer....
so,tersebut lah kisah pabila
 hati mula rungsing mula la wat benda2 yg tah pape
hehehehe
bermula kisah hidup yaya ni,
yaya (bukan nama sebenar dalam ic)
suka sangat bergambar...
tapi yaya suka berfoto kalau guna kamera yaya sendiri jer
kalau kamera orang lain sangat lah x suka...
kenapa???
tah yaya pun xtau kenapa...
memang dah biasa kot macam tu...
tapi kalau orang nak tangkap jugak ok jer...
tapi agak rasa janggal la sikit..hehehehe....
pape pun yaya memang suka possing depan kamera sendiri..
hehehehe....

come see my photo :

lokasi  : sekitar hotel pullman, putrajaya...
masa   : selepas asar...
tarikh  : baru je 2,3 hari lepas....











gambar-gambar ni bukan nak suruh vote macam dalam facebook tu yer...
ni just nak share jer...
xyah la vote...
memang makhluk tuhan ini sempurna tapi xsecantik orang lain...
(tetap bersyukur dengan nikmat ALLAH)

4 comments:

Jilah said...

amboi nad, posing abis...

SuTeRa said...

hehehhee...
tu la pasal...kadang2 kalau ngade2 sikit pun ok jugak ni...
saya sj je gedik2 ni...
kwang2x...

Siti said...

next time pakai bulu mata palsu..biar terbeliak bijik mata amin tuh..ahhahaah

SuTeRa said...

ahahhaha....
semua org nk tgk saya bulu mata palsu...
hehehehehe...
takut terjatuh...
xpandai nak pakai...