Thursday, February 24, 2011

join kelab KBU....


hai,hari ni banyak la plak yaya tulis kat entry kan...
hahahaahahha...
macam ni kalau angpa nak tau la kan....
yaya dah join kelab blogger utara....
ha,tau dak wilayah utara tu negeri apa ja????
mesti ada yang hangpa xtau kan....
kat utara ada 4 negeri ja...
(perlis, kedah,penang@pulau pinang n perak)
tapi perak bukan semua pandai cakap utara...
sebab perak terbahagi kepada dua...
perak utara.....
perak selatan...
yaya dok perak utara so boleh la yaya join this club....
kwang2x....
cara cakap pun dah pelat utara....
kan....
xpandai cakap perak selatan...
yang mike,kome,teman tu...
yaya pandai cakap
hang,hangpa,loqlaq,besaq.....
hope pas ni yaya ada la lagi ramai kawan2 blogger dari utara dan depa 
mau la follow blog yaya....
sapa2 rasa dia orang utara n nak join mai la click kat bawah ni

 ♥ u'll

7 comments:

ejulz said...

chayokk KBU.. :)

Jemput baca entri baru k.. 

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/siapa-student-unisel-kat-sini.html

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/munajat-keampunan.html

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/malam-semalam-ejulz-mimpi-ngeri.html

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/semoga-qistina-cepat-sembuh-amin.html

SuTeRa said...

join KBU jugak kew???

Muhd Fadil said...

i pun join KBU, tapi i kannye org utara. i terengganu mari.
dah ade kawan add masuk group tu, kire utara jugak la..
i keje perak tau..
:)

SuTeRa said...

hehehhe...
however, kena la belajaq cakap utagha na...hehehe...
kan dah masuk club KBU....

FarAh AmiRa said...

hye geng KBU..hehehe...xsgka jmpa tang cni noh..hehehe..meh la lwat blog kmi..
http://www.intomydreamworld.blogspot.com

kalo jmpa2 kat fb 2..tguq kmi na...(Kumiko Ryou)

nora amila ghazali said...

hai yaya... hihhihi...

SuTeRa said...

hai
farah amira n nor amila....
nice to meet u....