Friday, June 3, 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO ..


hai update lagi
kali nie nak update tentang
Mencari blogger dalam kategori umur kanak kanak rebina iaitu  18 - 25 tahun dan tak kira jantina yg di anjurkan oleh BEN ASHAARI....
sekadar suka2 n bersuka ria....
lagi pun aku bukan langgar syarat....still bawah 25 taun lagi....
bak kata ben ashaari "kanak-kanak rebina gitu"



SAYA SUKA BLOG..
sebab  boleh jadi kreatif dan dapat kawan baru...

20 comments:

cik ungu said...

cik ungu singgah sini sambil bawak bunga banyak2(macam bunga yg seth beli)..hehe..


http://sitishafur.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

GreenAppleKu.com said...

singgah n follow ..

dwaty said...

jalan2 kat sini dari belog abg ben..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan.. singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

aida4eva said...

same lah kita kanak2 ribena..sep sikit! hihi

http://aida4eva.blogspot.com

Nenek Fasola said...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

shopping2u said...

hi kanak kanak ribena =D

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

kalau rasa cute meh la sini lak..

Nur Syahida said...

dt mlwt n follow knk2 ribena abg ben

http://syeedasaniey.blogspot.com

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
. and Pemes Versi Nadh
rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

syarifahsidrus said...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

diana amin said...

dtg dri blog abg ben.. follow cni jugak.. meh jom ngk slogan sy pulak.hihi

http://dianaaminn.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Lulu caldina said...

Hijau bukan sebarang hijau..ngee...

lulu datang up trafik...
weewuuu............

pha is said...

salam bloger hijau. datang terjah dari blog BA. jom la singgah :

pemain game angry bird dan nak masuk guinness world record?

sebab dan akibat pembuangan bayi

Wahida said...

Datang melawat ke sini. Saya pun blogger hijau juga! :D

GreeN AppLE said...

dtg terjah cniee dri blog abg ben kite...hehe

fllow blog comel ande..huhu

sy blogger hijau jge..

jemput le yer wt cm umah sndiri..hehe
http://hijau-daunan.blogspot.com/

Ini Kisah Tia said...

nak cat hijau sikit sini ;)
kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
kita kasi hijau sama2 . ngee ~

Bila Ku Temu Bahagia

iekasub said...

wahh..kreatif2~ huhu

*si blogger hijau

apisv2 said...

mengunjungi blog korang.
dtg dari blog abg ben;D

apisv2.com[GO]

syieda said...

hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

please visit mine
http://shuhaida313.blogspot.com

SYAFIQAHSALEH said...

hi..jalan jalan..happy blogging :)