Friday, June 3, 2011

ada orang buang anak depan rumah aku?????!!!!....

berita pagi nie....

hari ni citer pasal pe ek???
haaaa...baru teringat kisah pagi tadi....

aku bangun dalam kul 6.15 a.m...
bese la kan hari keja bangun awal coz nak bersiap lama ya amat...
bukan lama sebab mekap ber inci2 punya tebal tapi aku banyak loading...stop lama sangat...
ngantuk kan....tapi beza nyer pagi tadi aku bangun aku dengar suara baby nangis...
pe lagi terkejut la aku,bukan apa..sejak 2 menjak ni astyik kes tinggal anak la...
buang anak la...subahanallah...baby2 tu muka sumer comel² lak....
apa kan daya parent diorang xnak kan....berbalik pada pagi tadi kan...
aku punya la bukak tingkap usha baik nyer sambil intai2 sana sini....
takut2 ada orang letak baby depan umah aku...ape aku nak buat???
muka dah pucat...tangisan semakin kuat....macam2 bermain dalam fikiran aku tu.....
pikir lak,aku nak buat apa kalo betul² ada baby kat depan..
lastly...aku dengan mengintai punye mengintai...usha lagi...last...
rupa nyer anak jiran bawah umah aku yang nangis...maybe dia buka tingkap so suara anak dia nangis kuat...lega...
aku bersyukur sangat apa yg fikiran jahat aku berfikir tu xjadi pun....
pengaruh surat khabar yang sejak 2 menjak ni memang bermain di fikiran aku...
orang buang anak la...
orang baling anak dari tingkat atas la...(gerun dengar aih....)
orang tinggal anak kat dalam tong sampah la...
kesian nyer baby2 tue kan....
semoga selepas nie xde lagi berita baby kena buang kan...
insyaallah......
ya allah , jauhkan lah perbiatan keji tu dalam diri aku...amin...

2 comments:

ejulz said...

kes yg jumpa kesan darah dari lif sampai kat kereta tu camne pulak.. haHaha..

YaYa said...

hahahahaa...
itu yer???ermh....
nnt sy call FBI suh check....
(sudah tahu bertanya pula)
hahahahahaha....
tapi citer darah tu betul k....
bukan pewarna...