Tuesday, August 9, 2011

Segment Nak Kumpul Link


kawan2 jom kita join segmen nie...
sangat sesuai untuk kita yang suka blogwalking blog2 orang nie...
sebab aku pun suka....
sape-sape yang teringin nak join sila klik blog Z
ni ok....
tarikh tutup 
11 OGOS 2011
SELAMAT JOIN...hehehehe....

18 comments:

zeeck said...

hehehe mekasih join segment z XD

suke blogwalking ek...ok nanti z kuar kan list besar..hehehe tunggu~

YaYa said...

tq zeeck....
hehehe..
besar2 tau...

Yanaa said...

yanaa pm join jugak..ehee

Nur Saina (AntooUngu) said...

sy join n da follow awk ^^

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

iMBobo said...

hi! singgah sini dari Segmen Nak Kumpul Link :)

noraizuraMasoud said...

hai..zu here..dr segmen yg sme...folo u..=)

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

ninie_azriena said...

ninie datang menerjah dari segmen z..
jom ikut ninie menerjah blog kawan-kawan yang lain..
salam persahabatan (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/segmen-zeeck-nak-kumpul-link.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen zeck kumpul link.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

zeeck said...

hai hai XD list besar sudah keluar~ z ajak korang BW jom jom ;)

http://zeckze.blogspot.com/2011/08/list-besar-sudah-keluar-blogwalking.html

Noorul Amera Adnan said...

singgah dan follow u dari segmen zeeck :) kalau sudi follow me back : SEGMEN NAK KUMPUL LINK

"Aku"....Nurul Azren said...

woot.. woot...
cik reen datang melawat belog kamu dari segmen yang sama... sudi melawat n follow cik reen juga.. salam kenal dan salam ramadhan.
Love yaaa...

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

"Aku"....Nurul Azren said...

woot.. woot...
cik reen datang melawat belog kamu dari segmen yang sama... sudi melawat n follow cik reen juga.. salam kenal dan salam ramadhan.
Love yaaa...

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

POP said...

Singgah sini dari segmen zeckze dan follow :)jom dtg blog Cik POP :) kalo sudi , follow skali :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

Jom baca dan komen entri ini

Jom jawab soalan lawak ne!! ahha


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

fsyakirah =b said...

singgah sini..=>
jemput ke blog saye yepp!!

http://smilepurple.blogspot.com/

cik najihah said...

singgah dari segmen Z :)

Nienyz Ayub said...

hye , singgah sambil follow kamu . maaf Nienyz lewat singgah blog kamu :)

jgn lupa singgah blog Nienyz jugax tau .
Salaam Ramadhan :)

hira said...

singgah dari segmen z. hehe :D

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! Iqa dtg terjah dari segmen yg sama.
Maaf lmbt dtg~ tayar keteapi pancit..eheee :D
Salam kenal^^
Jemput singgah,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com