Wednesday, August 3, 2011

novel xbeli lagi tapi dah dalam ranking...

soksek2....
nampak plak(KERATAN AKHBAR) 5 Novel Terlaris / Bestseller di POPULAR. Rujukan Bahagian Sastera, Akhbar BERITA HARIAN, Jumaat. 29 Julai 2011. Sumber Popular Book Co (M) Sdn Bhd 
and the result is...


1. 7 HARI MENCINTAIKU - Siti Rosmizah

2. CINTA KONTRAK - Nurul Ain Syuhada 

3. KASIH YANG SUCI - Meen Zulaikha

4. SYURGA DI WAJ


5. STANZA CINTA - Nurull HalawatiAHMU - Laila Hanni 
.

wuargghh.....novel CINTA KONTRAK dah siap masuk ranking tapi ak xbeli2 lagi novel tu...

tolong beli kan novel,sape2 yang baik hati...
"cinta kontrak ngan 7 hari mencintaiku"
wahai budiman cepat hadiah kan buku tersebut kat aku...
huhuhu

4 comments:

wanie wonek said...

7 hari mencintaiku nak beli tapi tak dapat lagi. mahal sangat tapi berbaloi la sebab tebal kan

YaYa said...

wah...wah....
xde ke putera raja mana2 nak tolong beli kan nie...

deeba said...

hai nadia!

meh jenguk2 blog kite meh..
kite ade jual novel2 terpakai..

act, kite memg ade novel 7 hari mencintaiku..tp, kakak kite xkasi jual lagi sbb buku 2 baru je beli and ade tandatangan penulis die..hehe..tp novel 2 memg superb!

selamat berpuasa!
:)

YaYa said...

wah2.....
best nyer....org xdapat beli pun lagi..selalu sangat habis..
nk beli on9 lak kat busy..xsempat nak godek2 cari kat web....
tq deeba...nk g la...