Thursday, August 4, 2011

mak saya yang cantik....

kalau orang lain promote pakwe diorang dalam blog...
aku pun nak promote gak...
tapi nak promote mak saya yang cantik....
sape2 pun yang sayang mak diorang pasti akan kata mak dia cantik kan...
sebab kita sayang mak kita...
mak aku suka tangkap gambar tau....
hehehe...
dulu masa muda2 mak aku sangat lah kurus..xde sape pun antara aku n kakak2 aku
yang dapat menandingi kekurusan dan kecantikan mak aku tu...
mana tidak nyer...mak aku anak kacukan..
kami ni anak melayu..hehehe...
sayang mak...
tapi aku xdapat la nak upload gambar mak aku time muda2...
sebab xde kat aku...nanti aku mintak kat tok aku kalo die kasi...hehehe...
walau apa pun pengorbanan n kesungguhan mak jaga kami semua adalah lebih bermakna....
kadang kala aku fikir x mampu nak balas jasa mak tue....
mak andai xterbalas jasa mak tu, kakya mintak maaf yer mak.....
so much.....
ni la mak saya dunia dan akhirat....

mak saya suka bergambar k...

6 comments:

ejulz said...

kasih ibu bawa ke syurga.. :)

YaYa said...

aminnnn....

Jilah said...

sebab tu anak dia comey

YaYa said...

wah...
sy kah yg comel itu??
hahaha...
kalo akak kata tu saya...
saya like 1000x...hehehe...

saidatul husna said...

love ur mom as long as ur are still breathing dear sis..

YaYa said...

insyaallah...tq sis...