Thursday, May 3, 2012

De end of april.....

Dah lama x update blog....
hari ni saja mencari sedikit kerajiranan dalam diri ni untuk update blog..
kemalasan yang yang sangat tinggi...
wuuaarrgghhhh....
bila nak jadi rajin nie..adoiyai....
cerita-cerita yang sedang di update ni semua dah lepas....
tapi baru di update....


gambar kat atas ni masa kitorang update birthday si cilik kiki....
siang kami buat kenduri arwah untuk arwah abah n abang afza....
walaupun kenduri tersebut adalah catering...
tapi penat tetap terasa (gambar masa kenduri xdak...sebab sibuk layan tetamu)
malam lak wat birthday kiki....
kiki dah cukup 3 taun.....tapi petah berkata-kata macam budak 5 taun....
happy birthday adik sayang.....


seterusnya 
ahad balik putrajaya...niat di hati nak sambung cuti sampai 1 mei 2012
tapi assignment telah membataskan cuti panjang aku....
nasib la sape suh x buat awal2 kan....
so sampai  rumah jer...
cik yaya bekerja keras siap kan 3 assignment terakhir untuk di submit....


xcukup dengan sambung buat kat rumah....
sambung lak pagi tu kat opis....
apa nak jadi tah ngan aku ni....tapi kerja aku tetap buat..selang seli k...2 in 1....
mintak maaf aku xsengaja...
assignment harus di hantar....
dah akhirnya siap jugak....


cuti 1 mei 2012
hari buruh..kata lain hari pekerja untuk semua pekerja....
aku g jusco then tgk wayang...
tapi cane tah boleh terbeli buku ni...
sekarang dok tekun baca buku ni....
cik yaya ni xsedar yang exam lagi 2 minggu.....
janji abizkan cepat buku ni pastu akan terus study...huhuhuhuhuhu...
baca buku ni bukan sebab nak kawen muda...
jangan terpedaya dengan tajuk...isi di dalam dia lebih pada islamik ok.....
banyak pengajaran....sape2 nak pinjam pun boleh.....untuk orang dah kawen pun boleh baca....



No comments: