Tuesday, May 15, 2012

BENDA TU..


minggu lepas x sempat nak update blog...
hari ni masih nak cuba sedaya upaya meng update blog....
walaupun keadaan aku sekarang ni kacau bilau....
dengan demam pelik yang aku alami sekarang ni....
selesema xbaik-baik..makan macam2 ubat dah ni....adoi........
adoi....aku perlukan ubat CLARINASE....sangat-sangat perlukan...
tapi nak drive jauh2 keluar dari putrajaya ni dalam keadaan sekarang sangat lah xberkeyakinan...
aku teringin nikmat sihat balik...boleh lompat-lompat.....
minggu lepas aku busy sangat-sangat nak exam....
penat tu xpayah nak citer la kan...

sekadar hiasan sampingan lagi....

tapi nak cerita sekarang ni yang men tension kan hati ni adalah kerana "benda"
boleh ke kalo aku nak kata ni sebagai " lembaga hitam" ????
mula2 dulu juz ingat pandangan mata jer....
sebab pandangan mata selalu menipu...
kadang-kadang juz perasaan jer semua tu....
so wat xtau jela...tapi sampai kan tiap2 hari nampak..mula la memikirkan balik..hurm....
sebab rasa cam glamer lak asyik ade bende yang mengikut aku ni..hurm...

xde la objek ni... (SEKADAR HIASAN JER)

OFFICE
kalo kat opis....masuk pintu utama jer dah nampak kat kaunter..
(that y sekarang aku pagi2 datang lambat n masuk ikut pintu lain, balik plak sharp kul 5)
bila time nak masuk bilik kebal pun ada jer yang tunggu....lembaga hitam tu pasti ada...
kadang2 aku pelik dia nak pe....tapi selagi die x kacau aku...aku cool jer la...
dan dengan harapan jangan kacau aku dah la....
sangat-sangat berharap die xkacau aku..aku xkacau die....
dan tolong jangan muncul depam aku...aku x kuat nak bertahan cool lama2 kalau mcm ni...

RUMAH
rumah pulak, setakat ni aku xla kena kacau ngan "benda" tu....
tapi masa kuar pada lif....ok lagi....
time nak bukak pintu umah terasa cam ade je yang tengok aku dari depan lif tu....
xpun kadang2 sekilas pandang nampak objek hitam tu...
tapi masih lagi cool....tenang jer...
bila dalam bilik lak...
pandangan aku ni kadang2 terpandang lak tingkap...mcm ade je ushar aku dari jauh....
tolong lah makluk allah, jangan kacau aku....

Semoga pasni dah xde dah benda2 ni datang...sebab sejak semalam
aku dah x nampak semua2 tu..aku dah x rasa takut macam perasaan selalu....
amiin....

2 comments:

Jilah said...

jgn dipikirkan sgt nad... pasang surah ruqyah yang kak ti bg tu...

YaYa said...

INSYAALLAH..HUHUHU...
SETIAP MALAM SAYA PASANG SAMPAI TERTIDO...