Friday, November 4, 2011

Pencarian Blog Follower Bawah 500...

sape-sape yang  tengok kat blog anda tu follower masih lagi kurang 
pada 500 orang...y not korang join je segmen nie....
selain menambah follower...boleh jugak kite kenal ramai lagi para2 blogger nie...
selain tu leh jugak baca entri-entri diorang di kala kita kebosanan...

Tarikh tutup : 11 NOVEMBER 2011, jam  2.00 petang 


sape2 yang nak join sila ke blog genkcorner

7 comments:

Adik ChoChopper said...

Yeahh! Adik Chopper Follow Sini Dari Segmen Yang Sama! Rajin-Rajin Datanglah Blog Adik Hee.. =)

http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Jemput Join Contest Adik Sekali~ ^_^

http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/contest-pilih-watak-kartun-anda-yang.html

Cik Eykaa said...

follow blog comel nie dr segmen yg same ^__^

NoR said...

follow back... dri segmen yg cme.. thnks ya.. =)

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama.

Jom terjah blog saya pulak ye..

- http://kimie-blog.blogspot.com
- http://sembang-bola.blogspot.com

Aiisyah Gazali said...

singgah sini. salam kenal ;p

far_east said...

datang follow cini dari segmen yg sama...salam kenal yea ;)

PinkUmmi said...

singgah sini balas kunjungan