Tuesday, November 29, 2011

dapat jugak p kenduri...

mukadimah nyer untuk hari ini adalah saya happy dapat balik kampong
baru-baru ni aku berjaya jugak balik kampong walaupun
kerja sabtu n isnin.....
kekecewaan xdapat g kenduri di kampong nenda tercinta pada hari sabtu
terubat bila dapat g kenduri belah pengantin lelaki....
so xde pape nak cakap detail pun.....
meh la usha2 gambar gi kenduri ....
sonok gi kenduri orang jela..kenduri sendiri belum pasti lagi....
seru masih belum sampai...
selamat pengantin baru kak mahani & abang rizal.....

pengantin serba ijau..semoga berkekalan hingga akhir hayat...

kak mona n mak masa time makan beradap.....aku lak kena layan si hana...

cik yaya mula nak bergambar...mak muka dah penat....

kak mona yg still vogue walaupun dah ada anak 2...


yaya and hana....

hana kuat makan kek....

protess

and lastly tuan punya blog....
keseluruhannya saya happy balik kampong kali nie..sebab dapat jugak g kenduri..hehehe

No comments: