Monday, January 30, 2012

student again ~

selamat berhari isnin....
blog ini di update demi menghebahkan 1 benda yang baik tentang tuan punya blog....
sebab sebelum ni orang kata aku terlalu berahsia tentang benda baik....
so, hari ni kawan-kawan....blogger-blogger sekalian....
aku nak bagitau now...i'm student again..setelah 3 tahun angan-angan melanjutkan pelajaran akhirnya termakbul jugak....
syukur sangat-sangat....tapi bukan full time la..juz PJJ kata lain pengajian jarak jauh or pensyarah jarang jumpa...
1 pengalaman bagi aku belajar sekelas dengan orang yang lebih berusia ngan aku....
tapi xpe..semua ni mematangkan kita....actually, xde niat pun nak berahsia...cuma aku xnak orang kata aku ni bagai ayam yg bertelur sebijik riuh sekampung....aku dapat masuk U pun dah nikmat....so alhamdulillah akhir nya dapat jugak ber title mahasiswi......tahap gembira aku???? sangat2 gembira...sape2 yang pernah rasa kegagalan mcm aku pasti tahu perasaan sebenar bila gagal berkali-kali akhir nya berjaya....
bukan riak yang nak di tonjolkan...tapi berkongsi kegembiraan....dan rasa nikmat syukur..
ALHAMDULILLAH....
sekarang saya sebahagian dari warga UPM....as a student...

sekarang ni for the next aku kena la pandai membahagikan masa dengan belajar....
actually bila pikir balik memang takut gila...
sebab semua nyer kena belajar sendiri....harap-harap aku berdisiplin....
paling penting sekali thanx kepada semua yang sentiasa support aku untuk melanjutkan pelajaran 
ni...sayang anda semua....
terutamanya...
mak, abg udin,uda,kak mana kak mona..cik ai...
nash,amin,kak ecah n abg nuar....
kak ella,kak ziela, eo, incik loqman...
ramai..sangat ramai......termasuk semua la yer....
thanx segala nya,dari segi nasihat,hasrat,kewangan,nasihat dan buku....
doakan aku tamat pengajian dengan sempurna yer....



2 comments:

Jilah said...

belajo bagus2!!!

YaYa said...

thanx akak...
doakan saya...