Sunday, July 3, 2011

oh...CIK NADDZZ & HER BABY SNOW WHITE...

Betapa hebat nya penangan dan dugaan aku hari jumaat baru2 nie…
Hari tue aku drive kereta….ya kereta…
Kereta yang dah hampir setahun menjadi milik aku…sedarlah kawan-kawan…
Walaupun aku dah pakai kereta tu dah setahun,tapi aku masih lagi
Takut nak bawak kete aku tu..dan untuk pengetahuan semua..aku sangat takut bawak kete bila dekat ngan trafik light n bukit….
Kereta manual macam tu la…huhuhu….
Hari tue, nk xnak aku terpaksa bawak jugak…
Ya allah malu semua ada…
3 kali mati enjin k…
Ditambah lak dengan kena hon..
pon...pon...pon....
awek nie kena hon weyh...malu siot...
Ramai orang kata kalau ada pelekat P orang hormat kita sikit…
Tapi kat sini sama jer….
lagi la menggabrakan aku....
xcukup dengan kena hon n mati enjin...
esok nyer (sabtu) aku drive lagi...
nasib aku baik mati enjin sekali jer...alhamdulillah....syukur sangat2....
hari nie pun aku drive..dan xmati enjin n perasaan takut semasa drive sikit sebanyak dah hilang..
aku nie kalo aku yakin je aku bawak kete...
kalo x ..idak ler teman nk bwk...
pape pun jangan putus asa 
dan yg paling penting
biar apa pun orang kata kat kita,kita just jadi diri sendiri yer....
for my baby snow white,
plizzz..plizzzz..plizzz....
tolong kasi kerjasama ngan tuan anda....
kalo ko bagi kerjasama pasni ko jadi milik aku yg mutlak...
susah senang kita bersama....
juz aku je yg ada kat tempat driver tue,....

2 comments:

Siti said...

kalau pakai lesen p bkn org'hormat' nad..tp bg muka sikit la.. kalau yg eksyen sikit tu mmg xkan bg muka.. biarlah dia.. org angkuh jgn dilayan.. kalau awk layan awk gabra nanti tgh jalan..

YaYa said...

saya ingat...sy nak wat2 xnmpk jer...hehehehe..kuang ajo x???