Wednesday, April 18, 2012

incik WAJA...


selamat pagi semua...
sebenarnya entry ni nak tulis sejak malam tadi...
tapi lappy lak tiba2 macam slow dan lembab jer....
bila connect broadband.....owh, slow nyer tenet di dalam bilik aku ni...
so pagi ni nak xnak sebelum memulakan bengkel seharian aku tu...
aku nak jugak update...sebab blog ni dah bersawang-sawang.....
entry ni ditulis kerana keterujaan aku dapat bawak kete besar.....
sebelum ni ak bawak cik viva & cik ikan si kelisa aku tu jer...
tapi semalam aku dapat bawak incik waja manual ok...
waja MANUAL....M.A.N.U.A.L.....maksud nyer bukan kete auto....
hehehehehe....dah la kete tu besar, manual lak tu...

selalu nyer orang bukan bagi sangat orang lain bawak kete diorang...
tambah2 kalo orang tu x cekap....
kang rosak kete dorang,,then aku pun takut gak
ter rosak kan kete orang...huhuhu
aku diberi keizinan oleh owner kete waja bawak kete die....
so aku pun org dah kasi aku naik jela...cubaan pertama takut jugak..dah lama  kan
xbawak manual.....

aku kuar kete then owner kete suh bawak jugak....
so aku try la bawak...and the result is...xmati enjin..hehehehe....
bravo....bravo....cik yaya masih mampu dan masih pandai bawak kete manual...
dan owner waja, kete awak memg sangat best di bawak....sebab saya xpenah drive kete 
gemuk dan panjang mcm kete awak tu.....thanx coz bagi bawak incik waja..
teruja k....walaupun takut-takut.....thanx coz make me happy....

1 comment:

Roz said...

assalam cik yaya..

akak pun dh lama xbwk kete manual....xtau la reti ke tak lagi...hihihi..nampak gaya mcm xreti jer dah..