Friday, March 30, 2012

terkena lagi...

hati sakit bila kena tipu...
hati sakit bila kita mula percayakan seseorang tapi malangnya orang x hargai...
aku punya lah ambil berat kat ko...
aku punya la risau kan keadaan ko...
keadaan ko yang bermasalah tu...
tapi sampai hati ko tipu aku...
ko kena ingat
 "sepandai-pandai tupai tu melompat ke hulu ke hilir, akhirnya jatuh jugak"
masa susah, xde sape nak dengar keluhan ko, ko cari aku kan....
aku ni lak dengan dengan rasa penuh "kesian"
tapi bila masalah ko dah selesai, ko wat xtau jer....
ko wat aku ni x wujud jer..sedang kan aku kat sini dok pikir cane nak selesaikan masalah ko...
sampai hati ko tipu aku...sampai hati ko x jujur ngan aku....
kenapa la bila kita jujur n ikhlas nak bantu orang,,,,
orang buat macam ni kat kita....
tension nyerrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!
ko ingat aku ni apa?? sampai hati tipu aku..sampai hati lupakan aku....

4 comments:

Jilah said...

awatnyer nad?... sapa lak yang tak menghargai awak ni?.... pasrah je la dik... ada hikmah di sebalik semua tu...

YaYa said...

kak, sampai hati die wat saya macam tu kak....
saya ni sape...
saya ni ibarat cam tong masalah ke??
sedih la kak mcm ni...
saya memg xlayak kot nak tau bnd2 hepi die...

Roz said...

laaa...sape lak yg buat adik yaya akak ni sedih2 ni..meh akak sekeh kepala dia nak x?

moral of the story..next time jgn fikir masalah dia lagi..buat xtau jer..org macam tu xhargai persahabatan..

YaYa said...

tula..pasni nak dengar jer..sy dah xnak pikir dah...nyesal donggg!!!