Wednesday, March 21, 2012

segalanya adalah MAK.....

minggu lepas baru-baru ni mak datang sempena...
hari pernikahan mira (sepupu Aku)
mira ni umur sama aku jer...tapi jodoh dia sampai awal....
after nak balik putrajaya......
mak suh stop kete...coz mak nak makan cendol....
so rezeki jangan di tolak.....join la....
terima kasih mummy...sebab belanja makan...and spent time masa ngan kakya.....
rindu kat mak terubat bila mak datang....
hati sangat pilu bila mak balik isnin yang lepas.....
air mata menitis juga masa lihat kereta menyusur keluar dari rumah.....
bila tah dapat jumpa mak lagi..huhuhu...
satu pengorbanan lagi bila dah jadi student....
ni adik saya..satu-satunya adik yang saya ada kat dunia ni....
nampak mcm kakak kan??hehehehe....

muka happy sebab dapat makan cendol free...
seperti biasa kami memang nak orang belanja jer...

ni la tokey yang belanja kami makan cendol....
walaupun pi mana tetap busy...
bisuness...business...businesss.....
bila mak sayang ni nak rehat tah.....
asyik costumer call jer....

budak kecik ini makan slow jer.....
kuat makan lak tu...hehehehe...

sorang lagi yang dapat makan free....
ngan anak nyer si beluncas...atau...si pingu...hehehehe

rindu mak....
sayang mak....saya anak mak....

5 comments:

Jilah said...

mak...

YaYa said...

everything is mum....

Hidayah Maznan said...

sayang mama :))
wahh cik yaya kita semakin lawa lah..anyway, gudluck untuk study..perlukan bnyk pengorbanan tapi insyaAllah segalanya berbaloi :)

Roz said...

cantiknya baju awak...akak suka merah!

YaYa said...

saya baju jer cantik....
org nyer besa2 jer..tapi kaler die memg naik kan akak..hehehe