Tuesday, March 13, 2012

5 hari di sabah....

lama dah x update blog2 ni...banyak benda yang xdapat share ngan kawan-kawan...
setiap hari cik yaya bukak blog die...tapi sekadar tengok2 jer...
hari ni aku tekad gak nak update....
sebelum terlupa...next week cik yaya exam...
sebelum meneruskan lebih lanjut...
kawan-kawan doakan cik yaya dapat jawab exam next week yer....
takut sebenarnya..dah lama tinggalkan zaman exam2 nie....
hari ni nak share gamabr g SABAH...negeri di bawah bayu...gambar bnyk..so tgk gambar ye..mls nak tulis panjang-panjang...
bot yang setia bawa pergi n bawa balik kami dari pulau ke kudat...

raptai sebelum majlis esok nyer...

hari last..sebelum balik..shopping dulu...


hajah noorhayati..my bos..hehehe

with kak qaseh n cc lazman

ok semua nak tumpang gambar comei saya

after lawat solar hybrid..penat n panas....

at tanjung aru...sebelum ke airport

duduk atas buai..tepi laut ni...gerun ok..
wat2 berani..

with kak qaseh n kak fahimah....diorang single lagi k

ayu nyer cik yaya ni..cam x caye jer....

muka orang kenyang....hahahaha

dalam flight...non stop potpet2....n banyak main2..

time atas stage....
sempat lagi snap pic....

saya dan kakak2....

wat2 nangis masa nak balik semenanjung..kak qaseh suruh buat..hehehehe

ala2 titanic...tapi sorang2...
kalo nk wat cam titanic kena ade partner...

muka penat nie...lapaq lak tu

cam xcaya jer cik yaya se ayu ini

kat kota kinabalu dlm bilik...ready nak check out...

chalet kat pulau banggi, kudat, sabah

kami dalam bot felcra..hehehe

saya yang kuat makan..hehehe

gambar sebelum henpon berkecai...malang sungguh

tengah pikir nak reply mesej...karang ayat...

dak gemuk yang dah kurus tapi 5 hari dok sabah gemuk balik

kasut kesayangan saya yang dah arwah kat pulau banggi....

kami semua berkerja keras untuk majlis tersebut

xdapat nk wat muka comei .....


urus setia yang bertungkus lumus
banyak kan gambar...
hahahahahaa...terlalu banyak gambar tapi ini jela yang larat di upload..hahahaha....
nampak mcm g jalan2 kan..padahal wat keje ni...
gambar vvip aku x buh pun..hehehe..malas nak upload....

No comments: