Thursday, January 27, 2011

HaDiAh Xdi sAnGkA2.....

Jari masih dalam mood nak menaip dalam blog nie..
ya...dulu kalo layan FB jer, sampai terlupa ade blog...sekarang nak layan blog coz malas dah nak layan FB...
HEHEHEHE
hari yaya nak kongsi satu citer yang yaya memang suka...
sebab yaya dapat hadiah...hehehe...
tiba-tiba lak tu...
yaya dapat PENDRIVE kawan2....
hehehehehehe..

hadiah dari encik lokman....
 ok hadiah ni kan yaya dapat daripada seorang pegawai yaya...
heheehe...
EN.LOK....
sangat teruja coz yaya dapat hadiah nie...
yaya xmintak tapi yaya dapat mesti la suka kan..
semalam pas yaya lunch en lok panggil yaya g meja die...ingat kan apee la die panggil kite kan
yaya ingat die nak suruh yaya wat keje pape...
tibe2 die kasi pendrive ni....
Ya ALLAH malu gila yaya....
bukan ape...die memang cakap nak kasi yaya pendrive baru
tapi dalam nada lawak k...
so yaya xla rasa die betul2 kasi kan....
hehehehe...
die nak kasi yaya pendrive yang baru ni coz my big boss amik & xkasi balik
berbulan2...
yaya lak,cakap la kat en.lok xpayah
tapi dah die beria-ria suh yaya amik,so yaya amik la
bak pepatah ada mengatakan
rezeki jangan di tolak,musuh jgn dicari....

ini la pendrive yang big bos pinjam x kasi2 tue..hehehe
ok yer kawan2...
ini la pendrive yang bos ambil tapi x kasi pun....
dan 1 lagi fakta...pendrive ini adalah HAK KERAJAAN k...
ditegaskan lagi HAK KERAJAAN
so yaya xdela kisah sangat bos amik...coz bkn yaya beli pun..pendrive tu
memang isi nyer tentang keje jer...
tapi dah en. lok nak ganti kan yaya terima jer...
terkaku gak masa dapat hadiah tu..hehehehe....

ucapan terima kasih xterhingga kepada : 

en.lokman coz kasi hadiah dia nie kat yaya...
sangat hepi coz dapat hadiah ni,kaku pun ade gak,terharu pun ade...memang plan nak beli pendrive dah hari tu...
dah survei dah kat kedai challenger ngan kak zila hari tu...
tapi dah dapat hadiah ni..cancel kan dulu untuk beli pendrive ni coz
yaya dah ada pendrive baru...hehehehe...

♥ ♥ ♥

2 comments:

Siti said...

en lok kasi pinjam jer la.. nanti kena pulangkan semula.. yg bos amik x pulang balik tu kena cari sampai jumpe..kalau x jupe nanti kena tindakan tata tertib..

SuTeRa said...

yg bos pinjam tu ade kat die...
ade atas maja die...die xkasi jer...nk mintak tkt die nk gne lagi...
en.lok kasi pinjam???hehehe...
mungkin juga...
tp xpe bnd ni dah ade nama sy...hehehehe...