Friday, June 8, 2012

mencari benda hilang..

mohon sape2 yang penah nampak botol air kesayangan aku ni...
tolong hubungi segera..huhuhuhu
banyak sangat sentimental value kat botol air ni..
walaupun botol air ni juz percuma dari beli horlick hari tu kat jom heboh kat bukit jalil.,,,
dah macam2 tempat aku cari....dah banyak tempat aku selongkar...
last aku ingat time ni la..nak exam mid term..pastu aku bawak balik...
mana tah hilang..cari dalam kereta, dalam bilik, dekat officee..semua xde...
dah putus asa then post kat blog...
sape2 penah nampak (terutamanya org yg terdekat ngan aku)
 pliz tell me.... 


No comments: