Friday, November 22, 2013

BLOG @ MOBILE



Mungkin dah ketinggalan zaman aku ni...
Orang lain dah banyak entri di publish guna phone...
Tapi apa kan daya aku baru ada kesedaran nak install apps ni via my phone...
Sebab aku sayang blog ni walaupun dulu aku hampir-hampir nak delete je akaun blog ni...
So nowvsenang lah keje aku if nk tulis pape ke...
Maklum lah budak buta IT baru nak kenal permodenan....
Huhuhu....
Abaikan ios6 tu yer...aku x sempat nak update ios7...nama pun buta IT...so segala nya lembab...huhu...

   

No comments: