Monday, May 17, 2010

akhir nyer aku ke UPNM...

aku update lagi....
hahahaha...
rajin lak kan aku ni....
ni bkn apa,aku agak
gabra hari ni....
so,aku nk ilang kan gabra aku tu, aku tulis la blog ni...hehehehe
ok,kawan2....
ari ahad baru2 ni aku g UPNM....
sonok sangat2...
bukan apa...
aku terlalu nak masuk dalam UPNM...
hehehehehe.....
end last,
baru aku tau.upe2nyer...
UPNM ni xla besar sangat...
tapi di sebab kan die share ngan MTD n kem sg.besi...
tu yg amat besar....
i'm very happy....
hAhAhaHAhaHAhaHAHhahHAHhahaha...
thanx aishu cayunk coz
kasi aku antar then sekali gus dapat masuk kem
thanx a lot my dear friend....


diana, aishu, nadia
aku & aishu ku cayunk

ni jela gambar yang aku dapat tangkap...dalam kete ni...

aku pun xtau bangunan pe...aku snap jer...hehehe...

aku suka sangat jalan ni...i like it.....huhuhu (~_~)

ini kereta kebal kot, ms nak kuar dari kem diorang bawak masuk bende ni.
aku sangat lah takut,seperti
nak berperang..

♥♥♥♥♥♥♥


No comments: