Monday, May 17, 2010

akhir nyer aku ke UPNM...

aku update lagi....
hahahaha...
rajin lak kan aku ni....
ni bkn apa,aku agak
gabra hari ni....
so,aku nk ilang kan gabra aku tu, aku tulis la blog ni...hehehehe
ok,kawan2....
ari ahad baru2 ni aku g UPNM....
sonok sangat2...
bukan apa...
aku terlalu nak masuk dalam UPNM...
hehehehehe.....
end last,
baru aku tau.upe2nyer...
UPNM ni xla besar sangat...
tapi di sebab kan die share ngan MTD n kem sg.besi...
tu yg amat besar....
i'm very happy....
hAhAhaHAhaHAhaHAHhahHAHhahaha...
thanx aishu cayunk coz
kasi aku antar then sekali gus dapat masuk kem
thanx a lot my dear friend....


diana, aishu, nadia
aku & aishu ku cayunk

ni jela gambar yang aku dapat tangkap...dalam kete ni...

aku pun xtau bangunan pe...aku snap jer...hehehe...

aku suka sangat jalan ni...i like it.....huhuhu (~_~)

ini kereta kebal kot, ms nak kuar dari kem diorang bawak masuk bende ni.
aku sangat lah takut,seperti
nak berperang..

♥♥♥♥♥♥♥


char koy teaw







♪char koy teaw♫ oh char koy teaw♫
roti canai char ♫koy teaw♪
tea tarik, ♪teh tarik
♫roti canai char koy teaw♪

heheheehe (~_~)

lagu ni aku blaja masa aku g PLKN dulu...
tapi yg aku nak ketengah kan ialah....
baru2 ni aku masak char koy teaw....
hehehehee,,,,
pengalaman baru yer kawan2
walaupun aku baru 1st tyme buat
nampak nyer menjadi....
alhamdulillah....
hahahahahahaha ('_')
tapi cuma kurang masin jer, walaupun sedap...hahahaha

(org tue2 kate kalo masak masin,gatai nak kawen..)

to all kakak office ku yang cumil2...
beri lah semangat untuk aku jadi lebih suka memasak...
hehehehe...
♥♥♥♥♥♥♥♥






Tuesday, May 11, 2010

KuRsUs KeNeGaRaAn....

salam kawan-kawan,sori lama benar aku x update blog aku ni...
bkn aku malas tapi aku "baloq" (bak kata org utara) nak tulis2 ni...
adoyai....
ok2...
aku baru2 ni pi kursus kenegaraan or BTN la kan,
kat Kem Bumi Jati, Shah Alam....
tempoh 5 hari banyak dah mematang kan aku dan aku mula mengenali situasi negara kita yang sebenar....
walaupun dalam usia sekarang aku x layak untuk mengundi...
hehehe....
pape pun kat sana aku mula kenal ramai kwn2 yg keje 1 kementerian ngan aku....
to my new friends...nice to meet you,guy....
hehheeheheehhe....
kepada TUAN AMIR...
thanx coz banyak sedarkan saya
&
banyak memberi sokongan serta dorongan
agar saya
lebih bersemangat untuk
mengejar cita-cita
thanx a lot to all....
☻heheheeehe ☻
pape pun aku hepie sangat2 pi
BTN
walaupun aku dapat nama baru
"DUYONG"
sape yg tau kisah ni,rahsia tau!!!!
malu la...
hehehehe (^_^)
~wink..wink..wink.. (^_^)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

come,enjoy with my photo k!!!!

♥♥♥♥♥♥♥


Tuesday, May 4, 2010

MaLaM tAdi....


MALAM TADI
aku dapat cakap ngan en.doc lame2....
MALAM TADI
aku tido awal sangat2...hehhehe...
MALAM TADI
ku makan malam sama2 ngan my mum...
MALAM TADI
aku penat sangat2...
MALAM TADI
aku tido dengan lena nyer...huuhuhu...

ZzZzZz......zZzZzZ.....zZzZ....


Lots of love,

SuTeRa ('_')